Esküvői ruhaszalon

“Hogy álmaid ruháját viselhesd a nagy napon” 

Esküvői és alkalmi (menyecske, koszorúslány, báli és szalagavatós) ruhák kölcsönzésével és készítésével foglalkozunk lassan három évtizede. Kaposvár belvárosában tágas, kényelmes, romantikus szalonunkban fogadjuk a menyasszonyokat.

Divat és stílus

A minket választóknak lehetőségük van az évről évre megújuló kollekcióból, különböző fazonú és stílusú ruhák közül válogatni, de vállaljuk saját elképzelés megvalósítását is.

A ruhák többféle stílusban készülnek, az egyszerűen elegáns, letisztult modellektől a gazdagon díszített, nagyszoknyás változatokig, a legjobb minőségű anyagokból.

Egyedi és különleges

Szeretjük a különleges, egyedi megoldásokat, a finom, lágy, légies anyagokat

A menyasszonyi ruhának lelke van, varázsereje. Ha egy menyasszony rátalál az egyéniségéhez legjobban illő ruhára, ha viselése közben igazán önmaga lehet, akkor megtörténik a varázslat.

Mi ezekért a varázslatos pillanatokért dolgozunk.

 

Választás könnyedén

Az esküvői előkészületek időszaka egy várakozással és élményekkel teli időszak. Nagyon figyelünk arra, hogy a ruha kiválasztása, megtalálása, a szalonban töltött idő is egy meghatározó élmény legyen a menyasszonyoknak.

Arra törekszünk, hogy szakmai felkészültségünk megnyugtatóan hasson rájuk, hogy a ruhapróba stresszmentesen, vidáman teljen, kellemes környezetben.

Csak Neked

Személyre szabottan segítünk az egyéniségükhöz legjobban illő ruha kiválasztásában, a legmegfelelőbb kiegészítők megtalálásában.

Az esküvői ruha egy felejthetetlen alkalom kelléke. Emléke egy egész életen át elkísér.

Tökéletesre törekedve

Amikor eljön az esküvőd napja, és kész a frizurád, a sminked, és felveszed a ruhát, az utolsó gombot is begombolja édesanyád, a fűző gyönyörű masniba fonódik, és te belenézel a tükörbe, és azt érzed, hogy minden tökéletes.

 

 

Érted dolgozunk

Ez az érzés minden menyasszonynak jár, és mi azért dolgozunk, hogy minden menyasszonyt meg tudjunk ajándékozni ezzel az érzéssel, azáltal, hogy a mi ruhánkat viseli.

 

További információkért, képekért keresd fel megújult weboldalunkat.

Kereshetsz bennünket közvetlenül is

Szalon

7400 Kaposvár Honvéd u. 2

(Előzetes bejelentkezés szükséges)

Telefon

+3620 555 6329

Közösségi oldal

Közvetlen üzenetküldéshez használd az alábbi űrlapot

Design: webolucio.net © Minden jog fenntartva!

 

Impresszum

 

Adatvédelmi irányelvek